Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Espanjan suurjengit tulessa – Jatkuuko puolalaistähden valtava maalitahti?

FC Barcelonan Robert Lewandowski
AOP

Espanjan La Ligassa pelataan kauden kolmatta ottelukierrosta ja sunnuntaina on luvassa kaksi äärimmäisen mielenkiintoista ottelua. Kummassakin on osallisena Barcelonan kaupungista tulevat joukkueet, kun FC Barcelona pelaa kotonaan Valladolidia vastaan ja Espanyol saa Real Madridin vastaansa. Päivän kolmas ottelu on hieman pehmeämpi, kun viime kaudella Mestarien liigan välieriin yltänyt Villarreal vierailee Getafen kotinurmella.

Espanjan La Ligassa on mielenkiintoinen tilanne, kun kolmas ottelukierros on käynnistynyt. Sarjaa johtaa kolmen pelin jälkeen viime kauden yllättäjä Real Betis. Helsingin Jalkapalloklubin kanssa samaan Eurooppaliigan lohkoon arvottu joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan maalierolla 6-1. Sarjassa puhtaalla pelillä ovat Betisin lisäksi pelanneet Villarreal ja Real Madrid.

Villarreal koittaa jatkaa voittoputkeaan päivän ensimmäisessä ottelussa Getafen vieraana. Getafe on pelannut kaksi ottelua ja hävinnyt molemmat maalierolla 1-6, joten vierasvoitto saattaa olla todennäköinen.

Päivän toisessa ottelussa FC Barcelona palaa kotiin Camp Noulle ja pyrkii avaamaan maalihanansa myös kotinurmella. Viime viikolla joukkue kävi murskaamassa Real Sociedadin 4-1 -lukemin vieraissa ja joukkueen tuore puolalaiskärki Robert Lewandowski onnistui kahdesti maalinteossa. Muista joukkueen maaleista vastasivat ranskalaislaituri Ousmande Dembele ja vaihdosta kentälle tullut Ansu Fati. Barcelona pelaa kotonaan kauden tappiolla Villarrealille ja tasapelin Sevillaa vastaan vieraissa pelannutta Valladolidia vastaan.

Päivän päättää Espanyolin ja Real Madridin välinen vääntö. Espanyol pelasi kauden avauspelissään 2-2 -tasapelin vieraissa Celta Vigoa vastaan, mutta kärsi kotiavauksessaan Vallecanolle tappion 2-0 -lukemin. Rayon kausi Barcelonan suunnalla meni erinomaisesti, sillä niin FC Barcelona kuin Espanyolikin jäi maaleitta joukkuetta vastaan. Real Madrid käänsi kauden avauksessa vaikeudet nousijajoukkue Almeriaa vastaan voitoksi, kun Lucas Vazquez ja David Alaba nostivat joukkueen toisella jaksolla 1-0 -tappioasemasta 2-1 -voittoon. Viikko sitten myös suuret tykit pääsivät vauhtiin, kun Real kaatoi Celta Vigon vieraissa 4-1 -lukemin. Karim Benzema, Luka Modric, Vinicius Junior ja Federico Valverde iskivät maalit mieheen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga