Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Lähde: Paul Pogba vakavan kiristyksen kohteena – Asiasta aloitettu poliisitutkinta

Paul Pogba
AOP

Ranskan poliisi on aloittanut tutkinnan maailmanmestari Paul Pogban väitteistä, joiden mukaan rikollisjengi uhkailee ja kiristää häntä.

Juventukseen täksi kaudeksi siirtyneen Paul Pogban ympärillä kuohuu. Ranskalainen kertoo olevansa rikollisjärjestön uhkailun ja kiristyksen kohteena.

Pogban väitteet tulivat julki sen jälkeen, kun hänen veljensä Mathias Pogba oli julkaissut verkossa neljällä kielellä puhutun (ranska, italia, englanti ja espanja) – oudon videon, jossa luvattiin “suuria paljastuksia” Juventus-tähdestä.

Pogban asianajajien, hänen äitinsä Yeo Moriban ja nykyisen agenttinsa Rafaela Pimentan allekirjoittamassa lausunnossa sanottiin, että lauantai-iltana julkaistut videot “eivät valitettavasti ole yllätys”.

– Videot ovat jatkoa uhkauksille ja kiristysyrityksille, joita järjestäytynyt rikollisjengi on kohdistanut Paul Pogbaan, lausunnossa kerrottiin.

– Italian ja Ranskan viranomaisille on ilmoitettu asiasta kuukausi sitten. Käynnissä olevasta tutkinnasta johtuen asiasta ei tiedoteta tällä hetkellä enempää.

Mathias Pogba, 32, lupasi videolla “suuria paljastuksia hänen veljestään Paulista ja hänen agentistaan Pimentasta”, joka otti huhtikuussa kuolleen Mino Raiolan yrityksen tehtävät hoidettavakseen. Lähteiden mukaan Pogbalta vaaditaan suuria summia rahaa, jotta väitettyjä paljastuksia ei vuodettaisi julkisuuteen.

Lähde: the42

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut