Valioliiga

ManU katkaisi vierastappioidensa sarjan: “Yhdellä tai kahdella voitolla ei voiteta liigaa”

Bruno Fernandes

Manchester Unitedin Bruno Fernandes muistuttaa joukkuetovereitaan siitä, että yhdellä voitolla ei voiteta liigaa. United otti toisen voiton putkeen kaadettuaan Southamptonin 1-0 lukemin lauantaina.

Bruno Fernandes oli ratkaisevassa roolissa, kun Manchester United voitti Southamptonin 1-0. Portugalilaisen toisen puoliajan osuma ratkaisi ottelun ja voitolla United katkaisi seitsemän peräkkäisen vierastappion sarjan.

United joutui taistelemaan kauden toisen voittonsa eteen toden teolla, sillä Ralph Hasenhüttlin joukkue oli hyvin aktiivinen ja piti Red Devilsiä paikoitellen ahtaalla. Ottelun toisella puoliajalla syntynyt Fernandesin osuma riitti kuitenkin ratkaisemaan ottelun vierasjoukkueen hyväksi. Maali oli kaksi vuotta sitten Unitediin saapuneen portugalilaisen uran 37 Valioliigaosuma. United on nyt voittanut kaksi ottelua putkeen ensimmäistä kertaa helmikuun jälkeen.

Fernandes muistutti kuitenkin, että kahden voitetun pelin jälkeen juhliin ei ole vielä aihetta.

– Yhdellä tai kahdella voitolla ei voiteta liigaa, joten meidän on jatkettava samaa hengellä ja pelattava yhtä uhrautuvasta kuin kahdessa edellisessä pelissä. Meidän on jatkettava loppukauden ajan kovaa työntekoa. Tätä seura vaatii, kaikki pelaajat tietävät sen.

Lähde: The Mirror