Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

AC Milanille pettymys Sassuolon vieraana

AC Milanin Simon Kjær
AOP

Italian Serie A tarjosi tiistai-iltana mielenkiintoisen kamppailun, kun Sassuolo sai kotonaan vastaansa viime kauden mestarin AC Milanin. Mapei Stadiumilla pelattu ottelu ei tarjonnut ihmeitä ja loppulukemat kirjattiin 0-0.

Scudetton voittoa viime kauden päätteeksi juhlinut AC Milan joutui pettymään tiistai-iltana, kun piskuinen Sassuolo venyi kotonaan 0-0 tasapeliin. Ilonaiheita Rossonerille kuitenkin tuotti joukkueen pitkäaikaisen puolustuslinjan johtajan ja ikonin Simon Kjærin paluu. Tanskalainen ehti olla pahan loukkaantumisensa takia sivussa pelikentiltä lähes yhdeksän kuukauden ajan.

Sassuolon ja Milanin välinen kamppailu sujui odotetusti valkopaitaisen vierasjoukkueen hallinnassa.

Milanolaiset veivät pallonhallinnan selkeästi nimiinsä ja vyöryttivät hyökkäyksiä kotijoukkueen kenttäpuoliskolle. Sassuolo pystyi kuitenkin säilyttämään muotonsa ja puolusti tiiviisti materiaaliltaan laadukkaampaa vastustajaa vastaan.

Stefano Piolin suojatit pystyivät luomaan muutamia kelvollisia maalintekotilanteita, mutta viimeistely ontui. Rossonerin hyökkäyspelistä puuttui tiettyä yllätyksellisyyttä ja kotijoukkueen puolustus onnistui tylsyttämään siitä parhaan terän.

Piste tyydyttää varmasti selkeästi enemmän kotijoukkue Sassuoloa, joka voi olla tyytyväinen omaan esitykseensä. Sen peli ei ollut kaunista, mutta asenne oli kohdillaan, eikä yksikään pelaaja luistanut puolustusvelvoitteistaan. Milanolaisille tasapeli oli kova pettymys ja joukkue sai lisää jobinpostia Alessandro Florenzin loukattua itseään ottelun lopussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A