Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Pep Guardiola kehuu Manchester Cityn argentiinalaispelaajaa: “Olemme kaikki vakuuttuneita”

Pep Guardiola
AOP

Pep Guardiola hehkuttaa Manchester Cityyn heinäkuussa palannutta Julián Álvarezia . River Platesta saapuneen argentiinalaisen on tarkoitus antaa lepoaikaa joukkueen ykköshyökkääjälle Erling Braut Haalandille.

Heinäkuun alussa Manchester Cityyn lainalta palanneen Julián Álvarezin edesottamukset ovat jääneet suhteellisen vähälle huomiolle. Norjalaistähti Erling Braut Haalandin saapuminen on ymmärrettävästi varastanut otsikot. River Platesta saapuneen argentiinalaisen on tarkoitus antaa lepoaikaa joukkueen norjalaiselle ykköspyssylle. Haaland on neljän kierroksen jälkeen joukkueensa paras maalintekijä kuudella osumalla.

Citizensin päävalmentaja Pep Guardiola kertoo, ettei tuntenut Alvarezia juurikaan etukäteen, mutta kehuu tämän kykyjä.

– Tunsin hänet vain televisiosta katsottuani joitain River Platen otteluja. Olen yllättynyt siitä, miten hyvä hän on, Guardiola sanoi.

– Olemme kaikki vaikuttuneita hänen työmoraalistaan ja siitä miten hän pystyy pelaamaan piikissä. Olen melko varma, että kun Erling ei pelaa, tulemme peluuttamaan Juliánia . Hän on aina positiivinen ja antaa harjoituksissa kaikkensa.

– Pidän tällaisista pelaajista. Hän oli mukana kahdessa maalissa viime pelissä, joten hänellä riittää laatua. Olemme iloisia hänen pelatessaan täällä. Julián on poikkeuksellinen pelaaja, katalaani jatkoi.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga