Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tiemoue Bakayokon sopimustilanne aiheuttaa hämmennystä: Palaako mies kesken lainajaksonsa Valioliigaan?

Tiemoue Bakayoko
AOP

Tiemoue Bakayoko haluaa tiettävästi keskeyttää lainajaksonsa AC Milanissa ja purkaa sopimuksensa Chelsean kanssa. Miehen uutisoidaan haluavan siirtyä Newcastle Unitedin riveihin.

AC Milanissa lainalla pelaava Chelsean Tiemoue Bakayoko ei ole tyytyväinen sopimustilanteeseensa. Lähteet kertovat miehen haluavan irtautua sopimuksestaa Chelsean kanssa ja keskeyttää välittömästi lainajaksonsa Milanossa. Miehen kaksivuotista lainadiiliä on vielä vuosi jäljellä.

Bakayoko ei ole kuulunut Stefano Piolin luottopelaajiin ja hän pelasi viime kaudella vain 14 ottelua Rossonerin paidassa.

Milanolaisjoukkue yritti aiemmin päättää miehen sopimuksen, mutta Chelsea ei tähän suostunut. Tässä tapauksessa Bluesille olisi koitunut maksettavakseen Bakayokon noin 100 000 punnan viikkopalkka, joten päätös on täysin ymmärrettävissä.

Bakayko on kääntänyt katseensa nyt uuteen suuntaan ja yrittää neuvotella sekä Milanin, että Chelsean kanssa. Mies tähyää vapaan-agentin oikeuksia, jolloin hän voisi siirtyä vapaasti uuteen seuraan ilman siirtokorvausta.

Eddie Howen kerrotaan olevan kiinnostunut hankkimaan Bakayokon Newcastleen, joten jos seurojen väliset neuvottelut onnistuvat mies voidaan jälleen nähdä Valioliigassa. Chelsealla ei ole kuitenkaan mitään velvollisuutta purkaa miehen sopimusta, joten nähtäväksi jää pääseekö mies pois Piolin koirankopista.

Lähde: The Sun

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset