Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Wolvesiin siirtynyt kaksimetrinen järkäle: “Olen innoissani päästessäni pelaamaan maailman parhaimpia pelaajia vastaan”

Sasa Kalajdzic
AOP

Valioliigaseura Wolverhampton Wanderers on tehnyt viisivuotisen sopimuksen itävaltalaisen Saša Kalajdžićin kanssa. Hyökkääjä siirtyy Wolvesiin Stuttgartista.

Wolverhampton Wanderers on hankkinut Saša Kalajdžićin Bundesliigaseura Stuttgartista. Kaksimetrinen hyökkääjä liittyy joukkueensa mukaan välittömästi, kunhan hänen viisumi ja työlupa-asiansa on saatu kuntoon. Pelaajan sopimus on viisivuotinen, johon kuuluu option yhdestä lisävuodesta.

25-vuotias hyökkääjä saapuu Molineux’lle kolmen Saksassa vietetyn vuoden jälkeen, joiden aikana hän teki Stuttgartille 24 maalia 60 ottelussa.

Kalajdžić kertoi tunnelmistaan siirron saatua virallisen varmistuksen.

– Olen kaksimetrinen, mutta minulla riittää myös taitoa. Olen todella maalinälkäinen pelaaja. Haluan pelata hyvää jalkapalloa ja tehdä paljon maaleja.

– Kaikki sanovat minulle, että Valioliiga on kaikkein kovin liiga, se on kuin jalkapallon NBA. Olen innoissani päästessäni pelaamaan maailman parhaimpia pelaajia vastaan.

– Haluan kehittyä pelaajana ja ihmisenä sekä haluan päästä mahdollisimman pian tekemään maaleja ja todistamaan tasoni. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta.

– Olen todella kiitollinen siitä, että siirto toteutui. Uskon, että Wolverhampton tarjoaa minulle parhaat mahdolliset puitteet jatkaa kehittymistäni pelaajana.

Lähde: the42

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset