Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Erik ten Hag suitsuttaa Leicester-ottelun ratkaisijaksi noussutta Jadon Sanchoa: “Olen varma, että tämä on uuden alku hänelle”

Jadon Sancho
AOP

Erik ten Hagin mukaan Jadon Sanchon parantuneet otteet selittyvät sillä, että hän on tehnyt ennen kauden alkua kovasti töitä voimansa ja fyysisyytensä eteen.

Englantilaispelaaja Jadon Sancho teki debyyttikaudellaan Manchester Unitedissa vain kolme maalia. Tällä kaudella verkko on soinut jo kaksi kertaa viidessä ensimmäisessä ottelussa. Mies iski torstaina ottelun voittomaaliksi jääneen osuman Leicesterin verkkoon.

Pelin jälkeen United-luotsi Erik Ten Hag myönsi, että Sanchon siirtyminen siirtyminen englantilaiseen jalkapalloon saattoi olla jonkinlainen kulttuurishokki hänen pelatessaan pitkään Bundesliigassa. Hollantilainen kuitenkin ennustaa Sancholle paljon lisää maaleja tulevaisuudessa.

– Mielestäni Sancholla oli melko hyvä pre-season, Ten Hag sanoi.

– Hän ymmärtää nyt, että hänen on panostettava fysiikkaansa, ja sen hän on tehnyt. Olen varma, että tämä on uuden alku hänelle.

– Hänellä riittää kuitenkin reilusti parantamisen varaa, ottaen huomioon hänen potentiaalinsa. Hän olla vieläkin tärkeämpi joukkueellemme jokaisella pelin osa-alueella.

– Uskon, että hänestä voi kehittyä kovan luokan maalintekijä. Hänellä on kykyjä, jotka hän on aikaisemmin todistanut. Tämä on Valioliiga, joten hänen on sopeuduttava. Kyvyt ovat olemassa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga