Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

HJK:n Mestarien liigassa tiputtanut tshekkiseura koki löylytyksen! – “Näytimme vireemme…”

Robert Lewandowski iski kolme maalia Viktoria Plzeniä vastaan
AOP

Mestarien liigan kauden 2022-23 ensimmäinen lohkovaiheen kierros pelattiin maaliin keskiviikkona. Mestarien liigassa nähtiin yksi iso yllätys, mutta se ei tapahtunut Barcelonassa, jossa FC Barcelona isännöi Tshekin suurseura Viktoria Plzeniä. Ottelu oli melkoinen näytös kotijoukkueen osalta.

Xavi Hernandezin valmentama FC Barcelona palasi Mestarien liigaan ryminällä. Viime kaudella alkulohkovaiheeseen hyytynyt Barcelona murskasi kauden ensimmäisessä europelissään odotetusti Viktoria Plzenin. Viktoria kaatui Camp Noulla tylyin 5-1 -lukemin. Aiemmin Mestarien liigan karsintavaiheessa Viktoria tiputti Eurooppa liigaan edenneen Helsingin Jalkapalloklubin tylysti jatkosta.

Barcelonalta maalinteossa onnistui kolme eri pelaajaa ja ottelu oli ratkennut jo ensimmäisen puoliajan jälkeen. Ensimmäisen jakson jälkeen Barcelona johti ottelua 3-1 -lukemin, kun tuoreet hankinnat Robert Lewandowski ja Franck Kessie onnistuivat maalinteossa. Puolalaiskärki teki kaksi maalia, joista jälkimmäisen avausjakson lisäajalla. Viktorian 2-1 -kavennusmaalista vastasi keskikenttämies Jan Sykora.

Toisella jaksolla Lewandowski viimeisteli hattutemppunsa ja vasen laitahyökkääjä Ferran Torres iski eurokentillä kauden ensimmäisen maalinsa.

– Me näytimme vireemme, jossa olemme tällä hetkellä. Näytimme kuinka paljon tykkäämme pelata yhdessä. Myös yleisö vaikutti siltä, että he nauttivat meidän pelistämme. Tämä on avain sille, miten jatkamme pelejä seuraavassa La Ligan matsissa ja Mestarien liigassa, kommentoi seuralegenda Sergi Roberto ottelun jälkeen.

FC Barcelonan päävalmentajaksi viime kaudella Ronald Koemanin tilalle tullut Xavi kehui ottelussa kolme maalia tehnyttä puolalaishyökkääjää.

– En tiedä onko Lewandowski Euroopan paras kärkipelaaja, mutta meille hän on paras mahdollinen. Hän auttaa meitä pelaamaan monella tavalla. Hän antaa painetta ja luo erilaisia mahdollisuuksia hyökkäyspelille. Todella monipuolinen joukkuepelaaja, joka teki töitä logolle ja iski kolme maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga