Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Dortmundin säkenövin tähti kerää suitsutusta: “Mielestäni hän on yksi maailman lahjakkaimmista keskikenttäpelaajista”

Jude Bellingham
AOP

Borussia Dortmundin Jude Bellinghamia pidetään yleisesti yhtenä Euroopan luvaammista pelaajista. Englantilainen on noussut nuoresta iästään huolimatta Kolmen Leijonan maajoukkuerinkiin ja tulee luultavasti olemaan tärkeässä roolissa myös Qatarin MM-kisoihin matkaavassa ryhmässä.

Jude Bellinghamin nimi on pyörinyt jo vuosikausien ajan ihmisten huulilla. Lahjakasta Bellinghamia ollaan yhdistetty vuoronperään useimpiin Euroopan kärkijoukkueisiin, mutta toistaiseksi nuorukainen on pysynyt uskollisena Borussia Dortmundille.

Nyt myös Bayern Münchenin David Alaba on liittynyt markkina-arvoltaan noin sadan miljoonan punnan arvoisen Bellinghamin ihailijoihin.

– Mitä Bellingamiin tulee, mielestäni hän on yksi maailman lahjakkaimmista keskikenttäpelaajista. Vain 19-vuotiaana hän pystyy johtamaan joukkuettaan, ei koskaan pakoile vastuuta ja nousee esiin otteluiden tärkeillä hetkillä. Se on uskomatonta tuon ikäiseltä pelaajalta.

Bellingham avasi maalitilinsä tämän kauden osalta osumalla tiistain Mestarien liigan ottelussa FC Kööpenhaminan verkkoon. Taituri on myös kellottanut täydet minuutit Dortmundin kaikissa tämän kauden Bundesliigan otteluissa.

Bellinghamin on uskottu jo pidemmän aikaa vaihtavan maisemaa, vaikka hän on itse todennut haluavansa jatkaa nykyisessä seurassaan. Riittävän muhkea puntapino saattaa kuitenkin luonnollisesti muuttaa nuorukaisen mielen.

Lähde: Daily Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga