Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Löytyykö Haalandille pysäyttäjää Englannista? – Jaap Stam kertoo miten norjalaista vastaan tulee puolustaa

Erling Haaland
AOP

Manchester Cityn Erling Braut Haaland on tällä hetkellä jokaisen Valioliigapuolustajan pahin painajainen. Mieheltä ei yksinkertaisesti tunnu löytyvän heikkoa kohtaa ja hänen pysäyttämisensä näyttää ajoittain mahdottomalta. Entinen Man United -toppari Jaap Stam kertoo, miten Haalandin pimentäminen on mahdollista.

Erling Braut Haalandin ura on ollut uskomatonta nousukiitoa. Nuorukainen on mättänyt järjettömällä tahdilla maaleja riippumatta siitä missä hän on pelannut. Norjalainen nousi suuren yleisön tietoisuuteen Dortmundissa ja hyvin nopeasti kävi selväksi, ettei Bundesliiga tarjoa riittävän suurta haastetta kunnianhimoiselle hyökkääjälle.

Siirto Manchester Cityyn aiheutti paljon spekulaatiota siitä, pystyykö Haaland sopeutumaan Valioliigan vaatimuksiin ja taistelemaan vahvojen puolustajien kanssa. Epäilijät ovat hiljentyneet kun norjalaisen nimi komeilee maalipörssin kärjessä, eikä mikään näytä muuttuneen hänen osaltaan. Maaleja syntyy entiseen tahtiin.

Entinen Manchester United -keskuspuolustaja Jaap Stam pelasi urallaan lukuisia maailmanluokan hyökkääjiä vastaan. Hollantilainen kertoo nyt, millä keinoilla Haalandin voisi pysäyttää.

– On oltava todella aggressiivinen. Jonkun on pysyttävä hänen lähellään silloinkin, kun oma joukkue pitää palloa. Jos pallonmenetys tapahtuu, häntä ei saa päästää pelivälineeseen kiinni. Yksi vastaan yksi kamppailuissa häntä vastaan käy useimmiten huonosti, jos hän pääsee juoksemaan tyhjiin tiloihin. Yhden pelaajan täytyy olla koko ajan hänen ihollaan ja toisen varmistaa selustaa. Aggressiivisuus on avainasemassa.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga