Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

West Brom Albion hankki kokeneen Hollannin maajoukkuemiehen

Erik Pieters
AOP

West Bromwich Albion tiedotti tiistaina uudesta hankinnasta, kun ilman seuraa ollut Erik Pieters siirtyy The Hawthornsille. Kokeneen hollantilaisen sopimus kestää vuoden 2023 kesäkuuhun asti.

Championshipissä pelaava West Bromwich Albion hankki kokemusta takalinjoilleen, kun hollantilaispuolustaja Erik Pieters,34, liittyy joukkueeseen vajaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Pieters saapuu Hawthornsille vapaana-agenttina hänen sopimuksensa päätyttyä heinäkuussa Burnleyn kanssa. Vasemman laitapuolustajan tontilla luutiva Pieters ehti pelata 55 Valioliigaottelua Burnleyn paidassa. Hollannin maajoukkueetta mies on päässyt edustamaan 18 kertaa.

Pieters uskoo, että hänellä riittää vielä annettavaa, vaikka pelivuosia on enemmän takana kuin edessäpäin.

– On mahtavaa olla täällä. Kaikki tietävät, että olen ollut pelaamatta hetken aikaa, mutta olen tehnyt todella kovasti töitä pysyäkseni kunnossa. Löysin vihdoinkin seuran, joka halusi minut ja aion näyttää, että minulla riittää edelleen annettavaa.

– Haluan osoittaa seuralle, että he tekivät oikean päätöksen hankkimalla minut sekä todistaa itselleni, että pystyn vielä pelaamaan huipputasolla. Olen luottavainen, että kaikki menee hyvin.

– Minut on otettu loistavasti vastaan ensimmäisestä päivästä lähtien ja minulla on hyvä suhde managerin kanssa. Tunnen oloni kotoisaksi.

Lähde: BirminghamWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset