Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-legenda suosittelee Kloppille kahta pelaajaa: “Mielestäni olisi järkevämpää…”

Youri Tielemans
AOP

Liverpoolin kone on yskähdellyt alkukaudesta, eikä Jürgen Kloppin suosima yltiöpäinen karvauspelaaminen ole tuottanut toivottuja tuloksia. Entinen Englannin maajoukkueen ja Liverpoolin puolustaja Glen Johnson uskoo, että Anfieldille tarvitaan uusia hankintoja.

Liverpool on aloittanut Valioliigakautensa hiljaisissa merkeissä, eikä pistetili ole karttunut Jürgen Kloppin toivomalla tavalla. Mistään paniikista ei voida vielä puhua, mutta on hyvinkin mahdollista, että joukkue pyrkii vahvistamaan rivejään tammikuun siirtoikkunan aikana.

Kesällä Merseysidelle saapuivat Darwin Nunez, Fabio Carvalho, Arthur Melo ja Calvin Ramsey, mutta lisähankinnoille saattaa olla edelleen tarvetta. Ainakin jos on uskominen entistä Liverpool-puolustajaa Glen Johnsonia. Englantilainen nostaa esiin kaksi nimeä, joiden hän uskoisi vahvistavan Kloppin miehistöä tuntuvasti.

– Minä yrittäisin hankkia Youri Tielemansin. Mielestäni olisi järkevämpää maksaa nyt hieman, kun hänen sopimuksensa on vielä voimassa kuin antaa jonkun muun joukkueen napata hänet myöhemmin ilmaiseksi. Hän vaikuttaa pelaajalta, joka sopisi mihin tahansa ryhmään nopeasti.

– Toinen on Douglas Luiz, joka on niin ikään hyvä pelaaja. Liverpool tarvitsee keskikentälleen luultavasti muutaman uuden hankinnan, joten jo valmiiksi Valioliigakokemusta omaavien ja halvalla irtoavien laatupelaajien hankkiminen olisi kannattavaa.

Lähde: Metro

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga