Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Dani Alves nimesi uransa vaikeimman vastustajan: “Se m****u ei anna sinun hengittää hetkeäkään”

Dani Alves
AOP

Barcelonasta parhaiten muistettava Dani Alves on nimennyt uransa vaikeimman vastustajan. Kohteliaisuus osuu ehkä hieman yllättäenkin Cristiano Ronaldoon ottaen huomioon, että Ronaldon edustaessa Real Madridia, vihanpito Blaugranan ja Los Blancosin kanssa oli ylimmillään.

Nykyään meksikolaista Pumasia edustava Dani Alves on pelannut mittavan uran, jonka aikana hän on ehtinyt edustaa lukuisia huippuseuroja, kuten Juventusta, Sevillaa ja Paris Saint-Germainia.

Parhaiten mies kuitenkin muistetaan Barcelonasta, jonka avainpelaajiin hän kuului vuosina 2008-2016. Noina vuosina Barcelonan ja sen arkkivihollisen Real Madridin vihanpito oli ylimmillään ja näiden jättiläisten kohtaamisista ei tunnetta puuttunut.

Alves kertoo nyt kuka on ollut hänen uransa hankalin vastustaja. Miehen vastaus ei sinänsä ole yllättävä, mutta yleensä Espanjan suurimpien seurojen välillä ei jaeta vastaavanlaisia kunnianosoituksia.

Cristiano Ronaldo. Se m****u ei anna sinun hengittää hetkeäkään. Pärjäsin häntä vastaan hyvin, mutta se oli todella vaikeaa. Hän on syntynyt tekemään maaleja.

Ronaldo, joka jatkaa edelleen uraansa Manchester Unitedissa, on Real Madridin seurahistorian paras maalintekijä uskomattomalla 450 osuman saldollaan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga