Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

O que é isso Tite? – Loistavan alkukauden pelannut Gunners-kaksikko jäi ilman maajoukkuekutsua

Gabriel Jesus
AOP

Upeasti kautensa aloittanut Arsenal keikkuu edelleen Valioliigan piikkipaikalla. Joukkue on voittanut kuudesta ottelustaan viisi pelaamalla kaunista, hyökkäysvoittoista jalkapalloa. Ykköstykkeinä ovat häärineet brasilialaiset Gabriel Jesus ja Gabriel Martinelli, joista kumpikin jäi ilman kutsua tuleviin maajoukkuetapahtumiin.

Arsenalin hyökkäyksessä alkukaudella loistaneet Gabriel Jesus ja Gabriel Martinelli ovat joukkueensa ehdotonta parhaimmistoa. Miesten yhteispeli on ollut paikoitellen silmiähivelevän kaunista ja tulostakin on tullut mukavasti.

Brasilialaiset tuntuvat tietävän toistensa metkut ja aika ajoin näyttää siltä, kuin herrat olisivat pelanneet jo pidempään yhdessä.

Hieman yllättäen, kummankaan pelaajan nimeä ei löydy Brasilian listalta tulevissa maaotteluissa, jotka toimivat tärkeänä valmistautumisena Qatarin MM-kilpailuja varten.

Canarinhon päävalmentaja Tite totesi aiemmin, että nyt ulos jääneillä pelaajilla on edelleen mahdollisuudet nousta kisakoneeseen. Gunners-kaksikon pettymys on silti ymmärrettävää, koska peli on rullannut erinomaisesti.

Lontoolaisjoukkueen manageri Mikel Arteta kertoo yrittäneensä kääntää tilanteen voimavaraksi, joka auttaa pelaajien lisäksi koko Tykkimiesten ryhmää.

– Minun täytyy saada heidät vakuuttuneiksi siitä, että työnteko on ainoa oikea ratkaisu. Heidän täytyy hyväksyä tämä päätös, mutta jos he tekevät ahkerasti töitä, he voivat osoittaa ansaitsevansa paikkansa maajoukkueessa. Sen he tulevat tekemään, ja se on hyvä asia myös meidän kannaltamme.

Lähde: Metro

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga