Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalin englantilaispelaaja rikkoi Valioliigan historiaa 15-vuotiaana – Mikel Arteta: “Minulla oli vain sellainen tunne”

Mikel Arteta
AOP

Arsenalin Ethan Nwanerista tuli sunnuntaina kaikkien aikojen nuorin pelaaja, joka on pelannut Valioliigaa. Gunnersin manageri Mikel Arteta kertoo nyt peluutuspäätöksestään ja mietteitään Nwanerin otteista.

Arsenal jatkoi sunnuntaina vakuuttavia otteitaan Englannin Valioliigassa. Tykkimiehet ottivat tyylipuhtaan voiton Brentfordin kustannuksella, ja loppulukemat kirjattiin Mikel Artetan suojattien hyväksi 3-0. Gunnersin maaleista vastasivat William Saliba, Gabriel Jesus ja Fabio Vieira.

Gtech Community Stadiumilla pelatussa ottelussa tehtiin myös historiaa, kun espanjalaiskäskyttäjä Arteta lähetti kentälle Ethan Nwanerin. Englantilaisesta tuli 15 vuoden ja 181 päivän ikäisenä kaikkien aikojen nuorin pelaaja, joka on koskaan astunut nurmelle Valioliigaottelussa.

Arteta kommentoi nyt peluutuspäätöstään ja nuorukaisen otteita.

– Minulla oli vain sellainen tunne, että nyt on oikea aika. Kaikki ovat puhuneet minulle hänestä, mukaanlukien Per (Mertesacker, apuvalmentaja). Näin luonnetta Nwanerissa, kun katsoin häntä silmiin. Meillä on myös loukkaantumishuolia sillä vain 12-13 pelaajaa on tällä hetkellä täysin terveenä.

–Tämä oli hänen kannaltaan yksi askel oikeaan suuntaan ja hän ansaitsee onnittelut esityksestään. Jalkapalloilijat kohtaavat urallaan sekä ylä ja alamäkiä, mutta tämä oli tärkeä askel. Toivottavasti hän nautti täysin rinnoin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga