Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Brasilialaistähti siirtymässä Valioliigaan? – Liverpool on joukkue, jossa rakastaisin pelata

Flamengo Brasilia
AOP

Real Madridin ja Liverpoolin uutisoidaan käyvän kilpajuoksua Brasilian liigan Flamengossa pelaavasta João Gomesista. Miehen nykyinen sopimus kestää vielä kolme vuotta, mutta hän on aiemmin kertonut halustaan siirtyä Euroopan kentille.

Brasilian Serie A:ssa pelaavan Flamengon João Gomes on herättänyt usean Euroopan mahtiseuran mielenkiinnon. Nuorta brassia pidetään yhtenä Etelä-Amerikan lupaavimmista pelaajista ja häntä ollaan linkitetty viime aikoina Real Madridiin ja Liverpoolin kaltaisiin seuroihin.

Myös Atlético Madridin, AC Milanin, Lyonin ja Borussia Dortmundin tiedetään tarkkailevan nuorukaisen otteita.

Lahjakkaan keskikenttäpelaajan uskotaan jatkavan tämän kauden loppuun kotimaansa liigassa, mutta ensi kaudella matka saattaa jatkua kohti Eurooppaa.

Mies antoi aiemmin tässä kuussa haastattelun, jossa hänen tulevaisuuden haaveensa kävivät erittäin selviksi.

– Liverpool on joukkue, jossa rakastaisin pelata. Se on seura, jota kunnioitan. Suurin unelmani jalkapallossa olisi päästä pelaamaan Mestarien liigaa.

Loistavat otteet kotimaan kentillä ovat saaneet Flamengon seurajohdon tarjoamaan hänelle uutta jatkosopimusta, jota ei olla kuitenkaan vielä varmistettu viralliselta taholta. Vaikka Brasilian suurseura varmasti haluaisi pitää Gomesin riveissään, riittävän suuri siirtokorvaus saattaa luonnollisesti kääntää kelkan.

Lähde: 90min  

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset