Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Evertoniin siirtyneen pelaajan Liverpool-tausta ei hätkäytä: “Sinun on tehtävä päätökset sen mukaan, mikä tuntuu parhaalta”

Conor Coady
AOP

Conor Coady jätti tällä kaudella Wolverhampton Wanderersin taakseen ja siirtyi Evertoniin. Englantilainen aloittanut uransa Evertonin paikalliskilpailijan Liverpoolin riveissä, mutta asiantuntija Michael Owenin mukaan menneiden muisteluun ei ole aihetta.

Bruno Lagen astuttua Wolverhampton Wanderersin päävalmentajan paikalle Conor Coadyn kohtalo vaikutti selvältä. Mies putosi nopeasti vaihtopelaajan rooliin, eikä hänelle nähty juurikaan käyttöä Molineux’lla.

Seitsemän vuotta Wolvesia edustanut englantilainen halusi kokeilla jotain muuta ja hänet päästettiin lainalle Evertoniin, jossa vastuuta on jälleen ollut tarjolla. Coady aloitti uransa Liverpoolin junioriakatemiassa, mutta asiantuntija Michael Owenin mukaan tässä ei ole mitään ongelmaa.

Owen itse edusti urallaan muun muassa Liverpoolia ja Manchester Unitedia, jotka ovat niin ikään kovia kilpailijoita keskenään.

– Mielestäni Coadyn päätös siirtyä Evertoniin oli täysin oikea. Siitäkin huolimatta, että kaikki tietävät hänen olevan kova Liverpoolin kannattaja. Mutta kun kyse on urastasi, sinun on tehtävä päätökset sen mukaan, mikä tuntuu parhaalta. Ei ole aikaa miettiä, mitä seuraa kannatti pienenä. Uskon, että hän tulee olemaan vielä tärkeässä asemassa Frank Lampardin miehistössä.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga