Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Leeds United havittelee edelleen PSV:n nuorta superlupausta: Päästäänkö siirtosummasta sopuun tammikuussa?

Cody Gakpo
AOP

PSV Eindhovenissa pelaava Cody Gakpo oli yksi kesän siirtoikkunan puhutuimmista nimistä. Nuoren hollantilaisen perässä oli useampi Euroopan huippuseura, mutta lopulta nuorukainen päätti kuitenkin jatkaa pelaamista Phillips Stadionilla. Leeds Unitedin uutisoidaan tarkkailevan miehen tilannetta tammikuun siirtoikkunaa silmällä pitäen.

Cody Gakpon,23, ympärillä velloi uskomaton määrä siirtospekulaatioita kesän aikana. Miestä oltiin viemässä moneen eri suuntaan, mutta lopulta hän päätyi jatkamaan uraansa PSV Eindhovenin paidassa.

Gakpoa linkitettiin vahvasti muun muassa Manchester Unitediin, mutta joukkue päätti kuitenkin hankkia brassipelaaja Antonyn Ajaxista valtavalla siirtosummalla. Myös muut Valioliigaseurat, kuten Southampton ja Leeds olivat kiinnostuneita Gakpon palveluksista.

Leedsin raportoitiin pääseen Gakpon kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta lopulta seuran tarjoama summa ei kuitenkaan riittänyt PSV:lle. Saints teki tiettävästi nuorukaisesta niin ikään tarjouksen, mutta sekin jäi alle PSV:n pyyntihinnan.

Lähteet tietävät kertoa, että Leeds on edelleen hollantilaisen perässä ja havittelee häntä tammikuun siirtoikkunassa. PSV:n uskotaan pyytävän laitahyökkääjästä vähintään 35 miljoonaa puntaa, joka tekisi hänestä Leedsin seurahistorian kalleimman pelaajan. Elland Roadille kuitenkin kaivataan kipeästi vahvistuksia, jotta joukkueen hyökkäyspeliin saataisiin lisää juonikkuutta.

Lähde: GiveMeSport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset