Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Hamin ennätyshankinnalla vaikea alku Englannissa: “Tervetuloa Valioliigaan nuori mies”

Lucas Paqueta
AOP

West Hamin ennätyshankinta Lucas Paqueta teki debyyttinsä lontoolaisjoukkueen paidassa sunnuntaina, kun Hammers hävisi Evertonille 1-0 lukemin. Brasilialaisen otteet jättivät runsaasti toivomisen varaa ja asiantuntija Noel Whelan muistuttaa häntä muutamista kylmistä tosiseikoista.

West Hamin synkät esitykset saivat jälleen jatkoa sunnuntaina, kun Everton otti Goodison Parkilla pelatussa ottelussa kolme pistettä. Ottelun ainoasta maalista vastasi Neal Maupay 53. peliminuutilla.

Hammersin ennätyshankinta Lucas Paqueta puki ensimmäistä kertaa joukkueen peliasun päällensä, mutta ei pystynyt esittämään ihmeitä. Brasilialaistähdelle kirjattiin seitsemän pallonmenetystä, eikä yhtään onnistunutta ohitusta. Mies voitti vain kaksi yhdestätoista kaksinkamppailustaan.

Paqueta pelasi hieman yli tunnin verran, jonka jälkeen Hammersin manageri päätti ottaa hänet vaihtoon. Entinen Valioliigahyökkääjä ja nykyinen asiantuntija Noel Whelan arvioi Paquetan esitystä tämän ensimmäisessä ottelussa.

– Tervetuloa Valioliigaan nuori mies. Täällä sinulla ei ole aikaa pallon kanssa. Varsinkaan Evertonia vastaan vieraissa koska he jahtasivat avausvoittoaan. Pelin tempon tiedettiin olevan ottelussa korkealla ja keskikenttä oli avainasemassa. Tämä ei ollut kaikkein helpoin paikka totutella Valioliigaan, mutta hänen täytyy oppia tästä kokemuksesta.

Lähde: The Transfer Tavern

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga