Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean taakseen jättänyt kärki lataa kovaa tekstiä entisestä valmentajastaan: “Minulla oli huijattu olo”

Michy Batshuayi
AOP

Michy Batshuayi jätti tänä vuonna Chelsean lopullisesti taakseen ja siirtyi turkkilaisseura Fenerbachen riveihin. Belgialaisen potentiaali on ollut aina tiedossa, mutta Bluesissa sitä ei koskaan saatu täysin ulosmitattua. Hyökkääjä itse kokee tulleensa kaltoinkohdelluksi Antonio Conten toimiessa lontoolaisseuran peräsimessä.

Michy Batshuayin lainapestit tulivat toistaiseksi päätökseensä, kun belgialainen löysi pysyvän osoitteen Turkin liigassa pelaavan Fenerbachen riveistä. Sarja on miehelle tuttu hänen pelattuaan viime kaudella lainasopimuksella Besiktasin paidassa. Mies avautuu nyt ajastaan Chelseassa ja antaa kovaa palautetta joukkueen entiselle päävalmentajalle Antonio Contelle.

Batshuayin mukaan Conten puheet ja teot olivat ristiriidassa keskenään.

– Conte oli todella ristiriitainen persoona. Kun saavuin joukkueeseen hän kutsui minut luokseen kertoakseen projektistaan.

– Hän kertoi minulle haluavansa pelata kahdella kärjellä ja aikovansa peluuttaa minua ja Diego Costaa samanaikaisesti. Uskoin sen, sillä hänen joukkueensa ovat pelanneet kahdella keskushyökkääjällä ennenkin. Näin ei kuitenkaan tapahtunut Chelseassa ja tunsin oloni huijatuksi.

Samaan aikaan, kun Batshuayi joutui tyytymään penkkimiehen rooliin, Costa pelasi yksin kärjessä mättäen kovia tehoja. Batshuayi iski kuitenkin Chelsealle mestaruuden ratkaisseen osuman West Bromwich Albionin verkkoon kaudella 2016-2017.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga