Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Internazionale luopumassa useasta avainpelaajastaan? – Matteo Darmianin sopimus katkolla

Matteo Darmian
AOP

Italian mahtiseura Internazionale on tilanteessa, jossa usean joukkueen pelaajan sopimus on umpeutumassa ensi vuonna. Yksi heistä on Matteo Darmian, jonka tulevaisuus on tällä hetkellä täysin hämärän peitossa.

Inter Milanissa pelaavan Matteo Darmianin sopimus umpeutuu ensi vuonna, eikä hänen jatkostaan ole tällä hetkellä tietoa.

Lähteiden mukaan miehen oma toive olisi saada jatkaa Nerazzurrin paidassa, mutta seuran kerrotaan olevan halukas keskustelemaan italialaisen tulevaisuudesta vasta Qatarin MM-kilpailujen jälkeen.

Sinimustien leirissä on Darmianin lisäksi usea muukin pelaaja, jonka nykyinen pahvi on umpeutumassa lähiaikoina. Milan Skriniar, Edin Dzeko, Roberto Gagliardini, Danilo D’Ambrosio ja Stefan de Vrij ovat kaikki pelaajia joiden nykyinen konrahti on päättymässä ensi vuoteen.

Huhujen mukaan joukkueen päävalmentaja Simone Inzaghi haluaa rauhoittaa tilanteen poikkeuksellisen kauden vuoksi ja keskustella mahdollisista jatkoista aikaisintaan joulukuun lopulla.

32-vuotiaan Darmianin kohdalla tämä saattaa tarkoittaa mitä vain, vaikka italialainen onkin osoittanut arvonsa aina kentälle päästessään. Taktisesti kypsä Darmian osaa sopeutua vaivatta erilaisiin pelitilanteisiin ja pelata erilaisissa rooleissa, mutta paras terävyys on eittämättä takanapäin.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A