Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Kasper Schmeichelin käytös herättää oudoksuntaa – Tanskalaismaalivahti kärsii paino-ongelmista

Kasper Schmeichel
AOP

Leicester Cityn monivuotinen ykköstorjuja Kasper Schmeichel jätti monien yllätykseksi sateiset saaret taakseen ja siirtyi Ranskaan Nicen joukkueeseen. Tanskalaiskassarin alku uudessa seurassa ei ole kuitenkaan sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Miehen kerrotaan olevan piittaamaton joukkueen yhteisistä säännöistä, jonka lisäksi hänellä raportoidaan olevan paino-ongelmia.

Kasper Schmeichel jätti Valioliigakentät taakseen siirtyäkseen Ligue 1:ssä pelaavan Nicen riveihin. Tanskan maajoukkuevahti ehti pelata Leicesterissä yli kymmenen vuoden ajan saavuttaen joukkueessa seuraikonin aseman.

Mies oli lukuisten vuosien ajan Kettujen selkeä ykköstorjuja ja moni joukkueen kannattaja odotti hänen pelaavan uransa loppuun asti Leicesterissä.

Miehen siirtyminen Ranskan liigassa pelaavan Nicen riveihin tulikin todellisena yllätyksenä, sillä totuuden nimissä on sanottava, että urheilullisesta näkökulmasta katsottuna Ligue 1 ei tarjoa samanlaista haastetta kuin Valioliiga.

Miehen alku uudessa seurassa ei ole kuitenkaan ollut helpoimmasta päästä. Lähteiden mukaan Schmeichelin yhteyshenkilöt olivat menneet suoraan joukkueen omistajan Jim Ratcliffen puheille vaatien, että tanskalainen saisi torjuntavastuun kauden ensimmäisessä pelissä.

Tämä ei luonnollisestikaan miellyttänyt joukkueen manageri Lucien Favrea, joka päätti laittaa maalin suulle Marcin Bulkan.

Nicen henkilöstön kerrotaan olevan huolissaan myös Schmeichelin kohonneesta painosta ja korkeasta rasvaprosentista. Tanskalaisen viimeiset hitaat ovat alkaneet siis suhteellisen ikävissä merkeissä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat