Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU ja Tottenham kilpailevat Atleticon tähtivahdista

Jan Oblak
AOP

Atletico Madridin monivuotinen ykköstorjuja Jan Oblak on lähteiden mukaan lähtökuopissa. Yhtenä maailman parhaista maalivahdeista pidettyä slovenialaista ollaan yhdistetty viime aikoina Manchester Unitediin, mutta nyt myös Tottenham Hotspurin uutoisoidaan olevan hänen perässään.

Jan Oblakin on uutisoitu viimeisten kuukausien aikana olevan kiinnostunut vaihtamaan maisemaa. Vuonna 2014 Atleticoon saapunut slovenialainen on noussut Madridissa pelatessaan yhdeksi maailman arvostetuimmista maalivahdeista.

Oblakin huikeat torjunnat ovat olleet tärkeässä roolissa joukkueen viime vuosien menestystä. Mies on voittanut Atleticossa pelatessaan kertaalleen Espanjan liigan, Eurooppa-liigan ja Uefa:n Supercupin. Oblak on saanut myös lukuisia henkilökohtaisia palkintoja työstään ‘Ticon’ tolppien välissä.

Slovenialaiskassarin jättimäinen sopimus kestää vuoteen 2028 asti, mutta hänen uskotaan haluavan kokea urallaan uusia haasteita. Miestä on yhdistetty viime aikoina Manchester Unitediin, jonka ykkösmaalivahti David de Gea saattaa olla lähtökuopissa käynnissä olevan kauden jälkeen.

Viimeisten tietojen mukaan Tottenham Hotspur on liittynyt kilpajuoksuun Oblakin palveluksista. Spursin ykkösmaalivahti Hugo Lloris,35, on edelleen hyvä maalivahti, mutta ei missään nimessä enää nuoruusvuosiensa veroisessa iskussa. Ranskalaisen sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä, mutta hänen jatkonsa Lontoossa on kysymysmerkki.

Lähde: CaugthOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset