Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalilla revanssin paikka lauantaina – Edellisessä Pohjois-Lontoon derbyssä valmentajien välillä kiehui

Mikel Arteta
AOP

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta on saanut joukkueensa lentoon tällä kaudella. Tykkimiehillä on kuitenkin kova testi edessään lauantaina, kun vastaan asettuu Tottenham Hotspur. José Mourinho avaa näkemyksiään Artetan työstä Gunnersin peräsimessä.

Arsenal joutuu todelliseen testiin lauantaina, kun Antonio Conten luotsaama Tottenham Hotspur saapuu Emirates Stadiumille lauantaina. Kärkijoukkue Arsenal pyrkii jatkamaan hyviä esityksiään ja aiheuttamaan Spursille kauden avaustappion.

Pohjois-Lontoon derbyt tarjoavat yleensä loistavaa jalkapalloviihdettä ja paljon tunnetta. Näiden suurseurojen kohdatessa kunnioitus on kuitenkin molemminpuolista, eikä kumpikaan joukkueista voi lähteä tähänkään otteluun takki auki.

Tottenhamia urallaan luotsannut José Mourinho kertoi aiemmin mielipiteensä Artetan työnjäljestä Tykkimiesten peräsimessä.

– Rehellisesti sanottuna luulen, että Mikel Arteta on löytänyt heille oikean tavan pelata. Hän on tuonut heille vakautta ja luonut pohjan menestykselle. He tulevat parantamaan entisestään.

Edellinen Pohjois-Lontoon derby päättyi Spursin selkeään 3-0 voittoon, joten Arsenalilla on nyt revanssin paikka. Tuossa ottelussa myös valmentajien välillä kiehui ja Spurs-luotsi Antonio Conte antoi palaa Artetan suuntaan pelin jälkeen.

– Kuuntelin hänen valitustaan läpi ottelun. Mielestäni hänen pitäisi rauhoittua, olla hiljaa ja keskittyä työhönsä.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga