Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalin lupaus kuntoutuu leikkauksesta – Nuorukaisen uskotaan palaavan pelikentille joulukuussa

Emile Smith Rowe
AOP

Arsenal tiedotti verkkosivuillaan Emile Smith Rowen joutumisesta leikkauspöydälle. Joukkueen manageri Mikel Artetan mukaan toimenpide oli ainoa oikea vaihtoehto englantilaisen kohdalla.

Arsenalin manageri Mikel Arteta uskoo, että Emile Smith Rowen nivusleikkaus oli välttämätön toimenpide, jotta nuorukainen voi keskittyä tulevaisuudessa täysillä pelaamiseen.

Englannin maajoukkuemies on kärsinyt vaivoista jo useiden kuukausien ajan, ja koki kuun alussa Old Traffordilla takaiskun, joka on pitänyt hänet sivussa siitä lähtien. Kun kaikki vaihtoehdot oli tutkittu, päädyttiin siihen, että leikkaus oli paras tapa saada 22-vuotias takaisin säännölliseen pelikuntoon.

Smith Rowe kävi läpi onnistuneen toimenpiteen jänteen korjaamiseksi, ja on aloittanut kuntoutuksen. Nuorukaisen uskotaan olevan valmis palaamaan pelikentille joulukuussa.

Arteta kertoi oman näkemyksensä Smith Rowen tilanteesta. Espanjalaiskoutsin mukaan leikkaushoito oli nuorukaisen kohdalla ainoa vaihtoehto.

– Kävimme kaikki vaihtoehdot tarkasti läpi, ja yritimme löytää yhdessä asiaan ratkaisua. Kokeilimme erilaisia tapoja ja päädyimme tähän yhdessä pitkän mietinnän jälkeen.

– Päätimme valita tämän reitin ja se oli paras päätös. Meidän oli tehtävä päätös, koska emme voineet jatkaa epätietoisuudessa. Tällä tavoin hän pääsee eroon vaivastaan ja me saamme hänet takaisin täydessä kunnossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga