Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Wolves nappaamassa yhden Etelä-Amerikan kirkkaimmista lupauksista?

Wolvesin pelaajat juhlii voittomaalia Manchester Unitedin vieraana.
AOP

Dario Osorio on toistaiseksi vielä hieman tuntemattomampi pelaaja suurelle yleisölle. Useampi Valioliigaseura on kuitenkin taitavan chileläisen perässä, jota on tituleerattu seuraavaksi Alexis Sancheziksi.

Monet Valioliigaseurat ovat kiinnostuneet chileläisen tulevaisuuden tähtipelaajan Dario Osorion palveluksista.

Osorio on murtautunut sisään A-maajoukkueeseen vasta 18-vuotiaana ja häntä pidetään yhtenä Chilen lupaavimmista pelaajista muutamaan vuosikymmeneneen.

Eurooppalaiset jättiseurat, kuten Real Madrid, Barcelona, Inter ja Lyon, ovat tarkkailleet Osoriota, mutta suurin kiinnostus pelaajaa kohtaan on herännyt Englannista.

Nuorukaista on linkitetty Manchester Cityyn, Liverpooliin ja Chelseaan. Kiinnostusta on riittänyt pienemmiltäkin seuroilta, sillä myös Brighton, Brentford, Leicester ja Wolves ovat lähteiden mukaan niin ikään apajilla.

Lähteet kertovat, että Wolves on voittanut kilpajuoksun Osorion allekirjoituksesta. Nuorukaisen nykyinen joukkue Universidad de Chile ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut hyväksyneensä tarjouksia mihinkään suuntaan, joten kaikki on toistaiseksi vielä avoinna.

Osorion nousu julkisuuteen on tehnyt vaikutuksen Olympique Marseillessa pelaavaan Alexis Sancheziin. 33-vuotias veteraani ei peitellyt ihailuaan Osoriota kohtaan, kun häneltä kysyttiin nuorukaisen edesottamuksista.

– Osoriolla riittää luonnetta, joka on tärkeää. Hänellä on kaikki edellytykset lyödä läpi myös maajoukkueessa, Sanchez kertoi.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset