Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Francesco Tottin aviero saamassa entistä rumempia piirteitä: Legendan ex-vaimo vaatii hurjia summia oikeusteitse

Francesco Totti
AOP

Italialainen jalkapallolegenda Francesco Totti on ongelmissa. AS Roma-ikonin avioliitto TV-juontaja Ilary Blasin kanssa päätyi eroon ja lähteiden mukaan miehen ex-vaimo vaatii häneltä hurjia saatavia oikeusteitse.

Francesco Totti ja hänen ex-vaimonsa Ilary Blasi ovat astumassa oikeuden eteen sen jälkeen, kun Roma-legenda kieltäytyi maksamasta Blasille 37 500 euron suuruista kuukausittaista taloudellista tukea.

Giallorossi-legenda meni naimisiin italialaisen tv-juontajan kanssa vuonna 2005 kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Parilla on kolme yhteistä lasta: Cristian syntyi vuonna 2005, Chanel vuonna 2007 ja Isabel vuonna 2016. Kyseessä oli korkean profiilin avioliitto, sillä molemmat olivat jo etukäteen tunnettuja nimiä.

Blasi julkaisi tämän vuoden heinäkuussa lausunnon, jossa hän vahvisti, että heidän 17 vuotta kestänyt avioliittonsa oli päättynyt. Asian tuleminen julki laittoi entisen pariskunnan vaikeaan tilanteen, sillä Italian lehdistössä spekuloitiin uskottomuudesta ja muista arkaluontoisista asioista.

Raporttien mukaan Blasi pyysi eron yhteydessä Tottilta yhteensä 37 500 euron suuruista kuukausittaista tukea itselleen ja heidän lapsilleen. Totti kieltäytyi tästä ja teki vastaehdotuksen, jonka mukaan Blasi ei saisi mitään ja heidän lapsensa 7000 euroa kuukaudessa.

Asia on nyt etenemässä oikeuteen, jossa Italian tuomioistuin tulee ratkaisemaan korvauksien määrän.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut