Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

José Mourinholle sataa ylistystä: “Hän todella auttoi minua kehittymään pelaajana”

Eric Bailly
AOP

Tällä hetkellä Ranskan liigan Olympique Marseillessa lainalla pelaava Eric Bailly kertoo minkälainen vaikutus valmentajavelho José Mourinholla on ollut hänen uraansa. Kaksikko työskenteli aiemmin yhdessä Manchester Unitedissa.

Eric Bailly oli yksi José Mourinhon ensimmäisistä hankinnoista, kun portugalilaisesta tuli Manchester Unitedin manageri yli kuusi vuotta sitten.

Tällä hetkellä Ranskan liigan Olympique Marseillessa lainalla olevalla puolustajalla on pelkästään hyvää kerrottavaa entisestä valmentajastaan. Bailly paljastaa, että Mourinho soitti henkilökohtaisesti hankkiakseen hänet Unitediin, kun muutkin Valioliigaseurat olivat kiinnostuneita hänestä vuonna 2016.

Norsunluurannikkolainen kertoo, että kaksi ensimmäistä kautta Old Traffordilla olivat parasta aikaa Englannissa ja Mourinho oli yksi tärkeimmistä syistä siihen. Keskuspuolustaja hehkuttaa Mourinhon ominaisuuksia valmentajana ja kertoo heidän yhteistyönsä alkuhetkistä.

– Ensimmäinen yhteydenotto tapahtui puhelimen välityksellä. Olin Abidjanissa, kun hän soitti minulle. Näin portugalilaisen numeron, jota en tunnistanut, mutta vastasin ja toisessa päässä oli Mourinho. Minulla ei ollut sanoja.

– Hän tiesi muista perässäni olleista seuroista, ja ajatteli, että paras tapa vakuuttaa minut oli soittaa henkilökohtaisesti. Hän kertoi seuranneensa minua pitkään, ja hän oli nähnyt minun kehittyvän Espanyolissa ja Villarrealissa.

– Kaksi ensimmäistä kautta Manchesterissa olivat parhaat. Tuolta ajalta minulla on hyviä muistoja. Sen jälkeen koitti vaikeampia aikoja, mutta Mourinho todella auttoi minua kehittymään pelaajana.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga