Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Leicesterin ja Crystal Palacen välinen ottelu päättyi maalittomana: “Tiesimme joutuvamme paineen alaisiksi”

Patrick Vieira manageri Crystal Palace
AOP

Leicester City ja Crystal Palace ottivat toisistaan mittaa lauantaina King Power Stadiumilla. Suhteellisen tasaväkinen taisto päättyi lopulta maalittomana, vaikka molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa.

Järkyttävästi kautensa aloittanut Leicester oli Crystal Palace -otteluun lähdettäessä Valioliigan jumbosijalla. Brendan Rodgers on toistaiseksi saanut vielä petää työpaikkansa joukkueen peräsimessä, mutta pikaiset korjausliikkeet ovat totisesti tarpeen.

Joukkue lähti Palacea vastaan suhteellisen aktiivisella pelisuunnitelmalla ja pyrki hallitsemaan kenttätapahtumia. Ketut pystyivät luomaan muutamia vaarallisia tekopaikkoja, joista kenties kaikkein parhain siunaantui James Maddisonille, mutta viimeistely ontui pahemman kerran.

Vierasjoukkue Palace pysyi ottelun vauhdissa hyvin mukana ja sai myös omat saumansa maalintekoon. Ottelu päättyi kuitenkin maalittomana, ja tasatulosta voidaan pitää kenttätapahtumien perusteella suhteellisen oikeutettuna lopputuloksena.

Palacen kapteeni Luka Milivojevic kommentoi peliä seuraavasti:

– Tämä oli vaikea ottelu molemmille joukkueille. Kumpikaan joukkue tuskin on tyytyväinen asemaansa sarjataulukossa. Meillä oli alkukaudella todella hankala otteluohjelma ja tämäkin oli todella haastava peli. Pystyimme kuitenkin pitämään oman maalimme puhtaana ja saamaan pisteen vieraskentältä. Tiesimme joutuvamme paineen alaisiksi, mutta selvisimme hienosti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga