Muut sarjat

PSG:lle voitto Ranskan liigan huippukamppailusta – Messi palasi kehiin kuukauden tauon jälkeen

Christophe Galtier

Ranskan liigassa nähtiin sunnuntai-iltana viihdyttävä kamppailu, kun PSG isännöi Olympique Marseillea. Lionel Messi palasi tositoimiin kamppailussa, joka päättyi pariisilaisten 1-0 voittoon Neymarin vastattua ottelun ainokaisesta.

Paris Saint-Germain otti Olympique de Marseillesta 1-0-voiton sunnuntai-iltana Parc des Princesillä. Neymar teki ottelun ainoan maalin juuri ennen puoliaikaa. Marseille pelasi ottelun lopun 10 miehellä Samuel Gigot’n katsottua punaista.

Tulos oli Ranskan mestareille tervetullut kolmen peräkkäisen tasapelin jälkeen, ja se vältti ensimmäisen tappionsa ristiriitojen sävyttämällä alkukaudella. Joukkueen riitapukarit Kylian Mbappe ja Neymar juonivat yhdessä ottelun ainoan maalin. Mbappe alusti ja brasilialainen viimeisteli varmasti.

Lionel Messi palasi kuukauden tauon jälkeen tositoimiin ja kolisutteli kertaalleen vierasjoukkueen maalikehikkoa. Argentiinalainen esiintyi suhteellisen pirteästi, vaikka hakeekin ymmärrettävästi vielä parasta pelikuntoaan.

PSG:n manageri Christophe Galtier kertoi mielipiteensä ottelun kulusta.

– Molemmat joukkueet pelasivat erittäin hyökkäävää jalkapalloa. Mielestäni me aloitimme vahvasti, ranskalainen totesi.

– Myöhemmin he pystyivät aiheuttamaan meille ongelmia, mutta selvisimme vaikeista jaksoista. Pidin todella siitä, mitä näin joukkueeltamme. Loimme paljon suotuisia tilanteita. Valitettavasti teimme vain yhden maalin, mutta tämä oli täysin ansaittu voitto.

Lähde: CBS Sports