Chelsea ja ManU pistejakoon Stamford Bridgellä: Pelin loppuhetkillä riitti draamaa

Chelsea vs ManU

Valioliigassa nähtiin lauantaina todellinen herkkupala, kun Chelsea ja Manchester United iskivät yhteen Stamford Bridgellä. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli vauhdikasta peliä, mutta toisella jaksolla pelin tempo laski selkeästi. Kamppailu päättyi lopulta 1-1 tasalukemiin Jorginhon ja Casemiron osumien myötä.

Pitkään odotettu Chelsean ja Manchester Unitedin välinen kohtaaminen lähti liikkeelle vierasjoukkueen hallinnalla. United pystyi määrittämään pelin tempoa ja rakentelemaan vaarallisia hyökkäyksiä kohti Kepa Arrizzabalagan vartioimaa maalia.

Blues näytti alussa todella aseettomalta ja joukkueen päävalmentaja Graham Potter reagoi tähän ottamalla Marc Cucurellan vaihtoon vain reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

Kotijoukkue siirtyi hieman hyökkäävämpään pelisuunnitelmaan ja pystyi vastaamaan Unitedin paineeseen. Cucurellan tilalle vaihdettu Mateo Kovacic olikin yksi sinisten näkyvimmistä pelaajista.

Ensimmäisen jakson viime hetkillä Antonylle tarjoutui loistava tilaisuus viedä vieraat johtoon, mutta hänen laukauksensa viuhui hieman maalin ohi.

Toisella puolikkaalla pelin tempon lässähti, Chelsean ollessa aavistuksen hallitsevampi osapuoli. Ottelun viimeisillä minuuteilla isännille tuomittiin rangaistuspotku Scott McTominayn rikkeen jälkeen.

Rankkarispesialisti Jorginho ei jättänyt David de Gealle mitään saumaa iskiessään pallon verkon perukoille.

ManU ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan ja painoi ansaitun tasoituksen lisäjan neljännellä minuutilla, kun Casemiro puski Luke Shaw’n antaman kulmapotkun tolpan kautta sisään. Lisäosumia ei nähty, joten ottelu päättyi 1-1 tasalukemiin. Joukkueet jatkavat sarjassa sijoilla neljä ja viisi, Chelsean ollessa pisteen edellä.