Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester City joutui koville Brightonia vastaan – Tutut miehet nousivat ratkaisijoiksi

Kevin De Bruyne
AOP

Manchester City peittosi Brightonin lauantaina Etihadilla lukemin 3-1. Vierasjoukkue tarjosi kovan vastuksen Pep Guardiolan joukolle. Espanjalaiskoutsi kehui ottelun jälkeen maalinteossa onnistuneen Kevin De Bruynen otteita.

Erling Haaland oli jälleen joukkueensa sankari lauantaina iskettyään kaksi maalia Brightonin verkkoon. Myös belgialaisässä Kevin De Bruyne oli vahvalla pelipäällä ja iski komean maalin toisella puoliajalla.

Citizensin manageri Pep Guardiola kehui De Bruynen otteita, mutta kertoi odottavansa tältä vieläkin enemmän.

– Kevin voi parantaa vielä huomattavasti, koska hän ei ole vielä täydessä iskussa. Hän teki kauniin maalin, mutta pystyy vielä nostamaan tasoaan ja tietää sen itsekin. Minun ei tarvitse kertoa hänelle. Hän ei ole täydellinen, hän tietää sen.

– Puhuin hänen kanssaan ottelun jälkeen. Hänen tekemä maalinsa oli erinomainen. Sen ansiosta emme kärsineet viimeisellä 15-20 minuutilla, kun peli oli avoimempaa.

– Brightonin pelitapa on erinomainen. Ihailen suuresti Roberto De Zerbiä ja tapaa, jolla he haluavat pelata. Pelaajat tunsivat sen ottelun jälkeen. Brighton teki pelaamisestamme todella vaikeaa toisella puoliajalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga