La Liga

Real voitti Sevillan Bernabeulla – Ancelotti teki paljastuksen Karim Benzeman tilanteesta

Carlo Ancelotti

Real Madrid otti lauantaina vakuuttavan 3-1 voiton Sevillasta Santiago Bernabeulla pelatussa ottelussa. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Luka Modric, Lucas Vasquez ja Federico Valverde. Vierasjoukkueen ainokaisen teki Erik Lamela.

Carlo Ancelotti kehuu Real Madridin nykyistä joukkuetta yhdeksi parhaista joukkueista, jota hän on koskaan valmentanut sen jälkeen, kun Los Blancos voitti Sevillan 3-1 lauantai-iltana.

Real siirtyi Bernabeulla johtoon viiden minuutin jälkeen Luka Modricin toimesta, mutta toinen entinen Tottenham-pelaaja Erik Lamela tasoitti 54 minuutin jälkeen.

Lucas Vazquezin ja Federico Valverden myöhäiset maalit sinetöivät kuitenkin voiton Madridille, joka on nyt 11 ottelun jälkeen 31 pisteessä.

Puhuessaan ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Ancelotti kehui antaumuksella nykyistä ryhmäänsä.

– Tämä on yksi parhaista joukkueista, joita minulla on koskaan ollut, ellei jopa paras. Pidän tämän joukkueen valmentamisesta, koska pelaajat eivät aiheuta minulle ongelmia, vaan he luottavat täysin siihen, mitä teemme.

Ancelotti antoi myös päivityksen hyökkääjä Karim Benzeman tilanteesta, joka jätti ottelun väliin pohjevamman takia.

– Hän ei pelaa tiistaina, mutta uskon hänen olevan sunnuntaina jälleen mukana. En ole huolissani hänestä, sillä kyseessä ei ole mitään vakavaa.