Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Inter Milanille kolmas peräkkäinen voitto: “Sovimme, että meidän on muutettava kurssiamme”

Lautaro Martinez
AOP

Fiorentina ja Inter Milan järjestivät lauantaina todellisen trillerin, joka päättyi lopulta vierasjoukkue Nerazzurrin 4-3 voittoon. Yksi pelin hahmoista oli Interin Lautaro Martinez, joka iski kaksi maalia.

Inter Milanin hyökkääjä Lautaro Martinez paljasti lauantaisen Fiorentina-pelin jälkeen joukkueensa käyneen paljon keskusteluja vaikean jaksonsa aikana.

Argentiinalainen iski kahdesti, kun Nerazzurri otti upean 4-3 voiton Stadio Artemio Franchilla ja varmisti kolmannen peräkkäisen täyden pistepottinsa. Tätä ennen käynnissä ollut huono jakso oli pudottanut Interin sarjan keskikastiin. Tällä hetkellä joukkue on sarjataulukon seitsemännellä sijalla.

Puhuessaan italialaismedioille lauantaisen ottelun jälkeen Martinez myönsi, että joukkue oli keskustellut avoimesti puhdistaakseen ilmaa ja yrittäessään saada kautensa takaisin raiteilleen.

– Sanoimme asiat kasvotusten kokouksessa, jossa kaikki ilmaisivat ajatuksensa, entinen Racing Clubin hyökkääjä paljasti.

– Päätimme, että meidän oli aloitettava puhtaalta pöydältä, olemme menettäneet liikaa pisteitä kauden aikana. Sovimme, että meidän on muutettava kurssiamme.

– Tämä oli erinomainen voitto, joka tuli todella tärkeään paikkaan. Osoitimme valtavasti luonnetta ottamalla kolme pistettä.

– He ovat fyysinen joukkue, joka pisti meidät ahtaalle, mutta me puolustimme hyvin. Meidän olisi kuitenkin pitänyt pystyä ratkaistaisemaan ottelu aikaisemmin.

Lähde: SempreInter.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A