Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kiinnostuneita riittää: Superlahjakkuus siirtymässä Arsenalin riveihin?

Cody Gakpo
AOP

Cody Gakpo on yksi Euroopan seuratuimmista ja hehkutetuimmista nuorista pelaajista. Taitavan PSV Eindhovenin hyökkääjän perässä on ollut jo pidemmän aikaa liuta huippuseuroja, mutta viimeisten huhujen mukaan Arsenal on astunut mukaan kilpailuun hollantilaisen palveluksista.

Arsenal on lähteiden mukaan viimeisin seura, joka on kiinnostunut PSV Eindhovenin Cody Gakpon hankkimisesta. Lahjakas hollantilainen on ollut useamman Euroopan suurseuran kiikarissa jo pidemmän aikaa, eikä hänen tulevaisuudestaan ole tällä hetkellä täyttä varmuutta.

Gakpo on pelannut vakuuttavan alkukauden PSV:ssä, ja hänen otteensa näyttävät parantuvan ottelu ottelulta. Hollanin maajoukkuemies antoi jälleen sunnuntaina vahvoja näyttöjä osaamisestaan tarjoilemalla kaksi maalisyöttöä Groningenia vastaan, ja hänen esityksensä ovat kääntäneet Euroopan suurimpien seurojen päitä.

Espanjalaisen Fichajesin raportin mukaan sekä Real Madrid että Arsenal ovat kiinnostuneita Gakpon hankkimisesta ensi kesänä. PSV:n kerrotaan haluavan hyökkääjästä noin 50 miljoonaa euroa.

Gakpo on tehnyt tällä kaudella 13 maalia ja 13 syöttöpistettä vain 20 ottelussa, joka on täysin mielipuolinen tilasto missä tahansa liigassa. Hollantilaisen uutisoidaan haluavan pelata Valioliigassa ja Arsenalin uskotaan pystyvän houkuttelemaan hänet riveihinsä.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset