Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Pep Guardiola ylistää illan vastustajan nuorta supertähteä: “Hänellä on täysin erityinen mentaliteetti”

Jude Bellingham
AOP

Jude Bellingham on yksi Euroopan puhutuimmista nuorista pelaajista. Manchester Cityn valmentaja Pep Guardiola uskoo, että nuorukainen teki aikoinaan oikean ratkaisun kehityksensä kannalta siirtyessään Borussia Dortmundin riveihin.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola ylistää Borussia Dortmundin keskikenttäpelaajaa Jude Bellinghamia. Katalaani vihjaa, että nuorukaisen kehittyminen olisi saattanut pysähtyä, jos hän olisi jäänyt Englantiin.

19-vuotias Bellingham on tehnyt maalin Cityä vastaan kahdessa edellisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa. Hänellä on mahdollisuus jatkaa putkeaan tänään, kun joukkueet iskevät yhteen Westfalenstadionilla.

Bellingham siirtyi Birminghamista Bundesliigaan kaksi vuotta sitten ja hänen päätöksensä on maksanut itsensä komeasti takaisin, kiitos seuran nuorten pelaajien kehittymistä edistävän politiikan.

Guardiola uskoo, että Bellingham ei olisi saanut samoja mahdollisuuksia jos hän olisi jäänyt Englantiin ja siirtynyt johonkin Valioliigan huippuseuroista.

– Mielestäni Borussia Dortmund on täydellinen paikka nuorille lahjakkuuksille, katalaani tuumii.

– Jos Bellingham olisi Englannissa, hän saattaisi siirtyä Cityyn, Unitediin, Liverpooliin, Chelseaan, Arsenaliin tai Tottenhamiin, eikä välttämättä saisi riittävästi minuutteja. Nuorten pelaajien kehityksen kannalta säännöllinen peliaika on tärkeintä.

– Hän oli 17-vuotias siirtyessään Saksaan, mutta kyse ei ollut vain hänen laadustaan, vaan myös hänen luonteestaan. Hänellä on täysin erityinen mentaliteetti. Nyt hän on 19-vuotias ja kuuluu joukkueensa kapteenistoon.

Lähde: Football365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga