Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean ykkösmaalivahdille sataa ylistystä: “Hän on osoittanut uskomatonta sitkeyttä”

Kepa Arrizabalaga
AOP

Kepa Arrizabalaga on noussut Edouard Mendyn takaa Chelsean ykkösmaalivahdiksi. Espanjalaisen sitkeä työnteko ja erityisominaisuudet ovat tehneet vaikutuksen entiseen Valioliigapelaajaan, Joe Coleen.

Kepa Arrizabalaga siirtyi Chelseaan maailman kalleimpana maalivahtina 71,6 miljoonalla punnalla vuonna 2018. Thomas Tuchelin alaisuudessa espanjalainen oli pitkälti kakkosmaalivahtina, Edouard Mendyn ollessa saksalaisen selkeä ykkösvaihtoehto.

Graham Potterin tulo Bluesin peräsimeen ja Mendyn loukkaantuminen syyskuussa antoivat Kepalle kuitenkin uuden mahdollisuuden, jonka hän on käyttänyt hyväkseen. Chelsea ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan hänen ollessaan tolppien välissä.

Asiantuntija Joe Cole hehkuttaa Kepan asennetta ja ylistää etenkin miehen syöttötaitoja.

– Hän on osoittanut uskomatonta sitkeyttä, koska oli aikoja, jolloin fanit olivat häntä vastaan, Cole kertoi.

– Monet nostivat hänelle hattua ja sanoivat, että hänestä tulisi seuraava Peter Cech tai Thibaut Courtois. Se ei toiminut hänen kohdallaan, hän teki paljon virheitä ja tippui pelaavasta kokoonpanosta.

– Hän oli rehellinen ja kertoi haluavansa vaihtaa seuraa, mutta on sen jälkeen käärinyt hihansa. Hän on hyvä esimerkki nuorille pelaajille siitä, että voit rakentaa uudelleen itseluottamusta ja itseäsi.

– On erittäin tärkeää, että sinulla on maalivahti, johon voit luottaa ja jolle voit syöttää. Kepalla on loistava tekniikka ja hänen syöttökykynsä on häikäisevällä tasolla.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga