Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Aston Villan brassihyökkääjän tulevaisuus auki: Löytyykö miehelle käyttöä Gerrardin lähdettyä?

Philippe Coutinho laitahyökkääjä Aston Villa
AOP

Philippe Coutinho pelasi viime kauden loppupuoliskon upeasti Aston Villan paidassa. Tällä sesongilla on kuitenkin ollut selkeästi hiljaisempaa, eikä brasilialainen ole noussut omalle tasolleen.

Philippe Coutinho saapui Barcelonasta lainasopimuksen turvin Aston Villan paitaan tammikuussa. Hyökkääjä teki vaikutuksen ja iski viisi maalia ja kolme maalisyöttöä 19 valioliigaottelun aikana.

Tämän seurauksena Villa päätyi kesällä maksamaan 17 miljoonaa puntaa Barcelonalle ja hankki Coutinhon riveihinsä pysyvällä siirrolla. Brasilialainen on kuitenkin ollut vain varjo siitä pelaajasta, joka alun perin nähtiin Villa Parkilla.

Coutinho allekirjoitti vuoteen 2026 ulottuvan sopimuksen, joka takaa hänelle noin 125 000 punnan viikkoansiot, mikä tekee hänestä seuran kolmanneksi eniten tienaavan pelaajan.

Steven Gerrard, joka on Coutinhon entinen seurakaveri Liverpoolista, sai väistyä managerin paikalta hiljattain. Tämän uskotaan vaikuttavan myös brassihyökkääjän asemaan joukkueessa.

Asiantuntija Joe Thomlinson ei maalaa kovinkaan ruusuista kuvaa Coutinhon tulevaisuudesta Villa Parkilla.

– Coutinhon tilanne näyttää juuri nyt hieman monimutkaiselta. Gerrardin lähdettyä on vaikeaa nähdä hänen sopivan Unai Emeryn sapluunaan.

– En väitä, että hän ei tulisi saamaan peliaikaa, mutta uskon, että jos joku seura tekisi hänestä tarjouksen, Emery luultavasti päästäisi hänet lähtemään. En usko, että hän kuuluu seuran tulevaisuudensuunnitelmiin.

Lähde: Thisisfutbol.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga