Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Kova väite Chelsea-tähdestä: “Hänen pitäisi lähteä sadan prosentin varmuudella”

Christian Pulisic
AOP

Christian Pulisic siirtyi Chelseaan vuonna 2019, mutta ei ole missään vaiheessa pystynyt sementoimaan asemaansa lontoolaisjoukkueessa. Kesällä lähtö oli lähellä, mutta jenkkipelaaja jäi kuitenkin lopulta Lontooseen. Liverpool-legenda Jamie Carragher kehottaa Pulisicia kuitenkin pakkaamaan laukkunsa tulevan siirtoikkunan aikana.

Leeds United on osoittanut kiinnostusta Chelsean Christian Pulisicia kohtaan. Yhdysvaltalaishyökkääjä oli lähtökuopissa jo kesän siirtoikkunan aikana, mutta päätti lopulta jäädä Bluesin vahvuuteen.

Pulisic on saanut hieman enemmän vastuuta Graham Potterin astuttua joukkueen peräsimeen, mutta Sky Sportsin asiantuntija Jamie Carragher uskoo, että muualle siirtyminen olisi hänen uransa kannalta paras vaihtoehto.

– Hänen pitäisi lähteä Chelseasta sadan prosentin varmuudella. Kaikki pelaajat ovat erilaisia. Joskus käy niin, että joku pelaaja ei vain tunnu pääsevän joukkueeseen sisälle. Tästä on mielestäni kyse Pulisicin kohdalla.

– Näyttää siltä, että hän saa enemmän mahdollisuuksia Potterin alaisuudessa, mutta mielestäni Potter on manageri, joka vaihtaa kokoonpanoa tiuhaan, jolloin kaikki saavat mahdollisuuksia.

– Pulisicista saattaakin nyt tuntua, että hän nauttii valmentajan luottamusta, mutta en näe hänen nousevan isoon rooliin Chelseassa.

Lähde: Leeds Live

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga