Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Brighton ja Inter Milan tavoittelevat Rosarion 17-vuotiasta ihmeteiniä

UCL-pallo
AOP

Brighton & Hove Albion on seurannut jo pidemmän aikaa Rosario Centralin Facundo Buonanotten otteita. Englantilaisseura ei kuitenkaan ole ainoa nuorukaisen perässä oleva joukkue, sillä myös Inter Milan on ilmestynyt apajille.

Argentiinan pääsarjassa pelaavan Rosario Centralin Facundo Buonanotte on pelaaja, johon kohdistuu kotimaassaan suuret odotukset.

Vasta 17-vuotias ihmeteini on noussut nuoresta iästään huolimatta joukkueensa vakiokalustoon ja pelannut tälläkin kaudella 24 ottelua Argentiinan Primera Divisionissa.

Nuorukaista on yhdistetty valioliigaseura Brighton & Hove Albioniin viime kuukausien aikana, ja sopimus oli hyvin lähellä toteutumista kesän siirtoikkunan aikana.

Siirto ei kuitenkaan tuolloin nähnyt päivänvaloa, mutta Brightonin uutisoidaan olevan edelleen Buonanotten kintereillä ja kauppojen on uskottu syntyvän lähiaikoina.

Viimeisten raporttien mukaan Inter Milan on kuitenkin sekoittanut soppaa ilmaisemalla oman kiinnostuksensa argentiinalaisesta.

Interin pelaajatarkkailijoiden kerrotaan olleen Etelä-Amerikassa seuraamassa Defensor Sportingin Alan Matturroa, mutta kiinnittäneen huomiota myös Buonanotteen. Tämä on luonnollisesti huono asia Brightonin kannalta, sillä seura joutuu nyt kohtaamaan kovaa kilpailua italialaisseuran suunnalta.

Buonanottea pidetään yhtenä Argentiinan lahjakkaimmista nuorista pelaajista, joten muidenkin seurojen kiinnostus lienee vain ajan kysymys.

Lähde: Sport Witness

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset