Valioliiga

Tottenhamille täpärä voitto: Conte pelkäsi saavansa sydänkohtauksen

Antonio Conte

Bournemouth tarjosi Tottenhamille kovan haasteen Vitality Stadiumilla lauantaina. Vierasjoukkue Spurs ratkaisi voiton vasta lisäajalla Rodrigon Bentacurin osumalla.

Antonio Conte poistui välittömästi pukuhuoneeseen Tottenhamin iskettyä viime hetkillä 3-2 osuman Bournemouthin verkkoon. Conte kertoo poistumisensa syyksi sen, että hän pelkäsi saavansa sydänkohtauksen, jos maalia ei olisi hyväksytty.

Spursin voitto Bournemouthista oli kaikkea muuta kuin helppo, sillä joukkue oli vielä 40 minuuttia ennen loppua 2-0-tappiolla. Lontoolaiset pystyivät kuitenkin lopulta kääntämään pelin ja Rodrigo Bentacur teki ratkaisevan osuman 92. minuutilla.

Sen sijaan, että Conte olisi juhlinut riehakkaasti sivurajan tuntumassa, kuten hänellä on tapana, hän käveli suoraan tunneliin. Italialainen kertoi poistuneensa nopeasti, koska hän pelkäsi, että maali hylätään VAR:n toimesta, kuten Harry Kanen tekemä osuma Sporting CP:tä vastaan keskiviikkona.

Conte uskoi terveytensä olevan vaarassa, jos näin kävisi jälleen.

– Tulin takaisin heti, kun tiesin, että maali oli sääntöjenmukainen, italialaiskoutsi paljasti.

– Ajattelin mielessäni, että voisin saada sydänkohtauksen, jos maali hylätään. Poistuin paikalta ja koitin pysyä rauhallisena odottaessani tuomarin päätöstä.

– Oli hienoa nähdä joukkueen intohimo ja reaktio tappioasemaan. Juuri tätä haluan pelaajiltani.

Lähde: 90min