Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventukselle arvokkaat kolme pistettä: Avainpelaaja loukkaantui Lecceä vastaan

Weston McKennie
AOP

Juventus otti lauantaina 1-0 voiton Lecceä vastaan vieraissa. Voiton ylle laskeutui kuitenkin harmaita pilviä Weston McKennien loukkaantumisen myötä.

Weston McKennie on sivussa toistaiseksi hänen loukkaannuttuaan lauantaina Juventuksen voittaessa Leccen 1-0.

Yhdysvaltalaispelaaja on esiintynyt säännöllisesti Vanhan Rouvan paidassa nihkeän alkukauden aikana. Lauantaina hän joutui kuitenkin jättämään leikin kesken puoliajalla loukattuaan reittään.

McKennien tilalle tullut nuori Nicolo Fagioli nousi lopulta ratkaisijaksi tekemällä ottelun ainoan maalin. Tästä huolimatta jenkkipelaajan menettäminen on kova takaisku Massimiliano Allegrin luotsaamalle ryhmälle.

McKennien uskotaan joutuvan olemaan vähintään kaksi viikkoa sivussa tositoimista poissa vammansa takia. Tällä hetkellä näyttää siltä, että keskikenttäpelaajaa ei nähdä Juven paidassa ennen MM-kisataukoa.

Miehen loukkaantuminen tässä vaiheessa kautta ei aiheuta huolta ainoastaan Bianconerille, vaan myös Yhdysvaltojen maajoukkueelle.

24-vuotias pelaaja on pelannut 37 A-maaottelua, ja hänen odotetaan olevan yksi Yhdysvaltojen joukkueen avainpelaajista, kun Qatarin MM-turnaus käynnistyy marraskuussa.

Jos toipuminen sujuu odotetulla tavalla, hänen uskotaan kuitenkin olevan tuolloin pelikunnossa.

USA pelaa Qatarin kisoissa samassa alkulohkossa Walesin, Iranin ja Englannin kanssa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A