Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU raapi kolme pistettä West Hamia vastaan: David de Gealta huippupeli

David de Gea
AOP

Manchester United joutui kotonaan ahtaalle West Hamia vastaan, mutta pystyi raapimaan kolme pistettä Marcus Rashfordin osuman turvin. Yksi kotijoukkueen sankareista oli David de Gea, joka esitti useamman huippupelastuksen toisella puoliajalla.

David de Gea oli joukkueensa paras pelaaja sunnuntaina, kun Manchester United kaatoi West Hamin Old Traffordilla.

Hammers sai luotua ottelun lopussa useamman vaarallisen tekopaikan, mutta de Gean paraatipelastukset pitivät isäntien maalin puhtaana. Marcus Rashford oli ottelun ainoa maalinteossa onnistunut pelaaja, joten kolme pistettä jäivät Manchesteriin.

De Gea puhui medialle ottelun jälkeen ja korosti koko joukkueen yhtenäisyyttä.

– Mielestäni koko joukkueena puolustaminen on yksi vahvimmista ominaisuuksistamme, hän kertoi.

– Paineistamme voimakkaasti ja pyrimme tekemään pallonriistoja korkealla vastustajan puoliskolla, joka on äärettömän tärkeää. Mielestäni puolustimme tänään todella hyvin.

– Annoimme heille joitakin mahdollisuuksia lopussa, mutta vastassamme oli West Ham. He ovat hieno joukkue, joilla on mahtavia pelaajia. Olen todella onnellinen ottelun lopputuloksesta.

De Gean tulevaisuus Manchesterissä on tällä hetkellä vielä auki, mutta tälläisillä esityksillä ottajia varmasti löytyy muualtakin, jos Erik ten Hag ei näe hänelle enää käyttöä Unelmien Teatterilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga