Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Anfieldillä tiedossa hieno ilta: A-lohkon kärkijoukkueet vastakkain: “Yritämme jatkaa tällä tiellä”

Mario Rui
AOP

Liverpool ja Napoli kohtaavat tänään Mestarien liigan A-lohkon ottelussa Anfieldillä. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet paikkansa jatkopeleissä, mutta vierasjoukkueen Mario Rui odottaa silti vauhdikasta kamppailua.

Mestarien liigassa nähdään tänään todellinen herkkupala, kun Liverpool ja Napoli iskevät yhteen Anfieldillä. Vastakkain ovat A-lohkon kärkijoukkueet ja molemmat ovat selvittäneet jo tiensä kilpailun kuudentoista parhaan joukkoon.

Vaikka ottelussa ei olekaan suurta pelillistä panosta, italialaisjoukkueen Mario Rui odottaa huikeaa iltaa Redsin kotistadionilla.

– Anfield on yksi kauneimmista stadioneista, jossa olen saanut pelata. Siellä on todella uskomaton tunnelma, jonka jokainen pelaaja haluaa kokea.

– Tiedämme, että meillä on edessämme todella vaikea ottelu. Yritämme kuitenkin jatkaa alkukauden hyvää virettämme ja tehdä heidän pelaamisestaan vaikeaa.

Napoli on ollut suvereeni tällä kaudella ja voittanut jokaisen tähänastisen UCL-ottelunsa. Partonopei pitää hallussaan myös Serie A:n kärkipaikkaa. Rui kertoo syitä hyvien otteiden taustalla.

– Joukkueen esitykset ovat seurausta valmentajan työstä.

– Olemme kovassa iskussa ja voimme haastaa kenet tahansa. Joukkueen mentaliteetti on kohdillaan ja yritämme jatkaa tällä tiellä.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga