Serie A

José Mourinho tyytyväinen AS Roman esitykseen: “Teimme rajusti töitä”

Jose Mourinho

José Mourinhon luotsaama AS Roma otti arvokkaan 3-1 vierasvoiton Hellas Veronasta maanantaina. Kamppailun jälkeen portugalilaisvelho kehui omiensa asennetta Giallorossin ratkaistua pelin aivan viime hetkillä.

Hellas Verona sai maanantaina kotikentällään vastaansa AS Roman. José Mourinhon suojatit joutuivat vajaan 30 minuutin pelin jälkeen tappiolle Pawel Dawidowiczin avausmaalin jälkeen.

Roma pääsi kuitenkin hetkeä myöhemmin peliin mukaan, kun maalin tehneelle puolalaiselle näytettiin punaista korttia. Mies taklasi vaarallisen näköisesti Nicolo Zanioloa, joka ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.

Hieman ennen ensimmäisen jakson päättymistä Zaniolo tasoitti pelin. Cristian Volpaton ja Stephan El Shaarawyn toisen puoliajan viimeisillä minuuteilla syntyneet maalit varmistivat Romalle kolme pistettä.

Mourinho oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen ja täyteen pistepottiin. Portugalilainen jakoi kohteliaasti tunnustusta myös vastustajalle.

– Verona taisteli kovasti saadakseen pisteen. Heillä on nuori valmentaja, joka organisoi joukkueen hyvin kymmenellä miehellä. He pystyivät tuottamaan meille paljon vaikeuksia, eivätkä antaneet periksi missään vaiheessa.

– Kun ottelun ratkaisu syntyy pelin viimeisillä minuuteilla voidaan puhua onnesta, mutta me teimme rajusti töitä ja ansaitsimme täyden pistepotin.

Lähde: Football Italia