Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Käsittämätön katastrofi! – Espanjan jättiseura ulos eurokentiltä

Jan Oblak päästää maalin UCL-ottelussa Atletico Madridin maalilla.
AOP

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierros pelataan tällä viikolla. Nyt on varmistunut se, että ainakin kaksi espanjalaista suurseuraa eivät pelaa Mestarien liigan jatkopeleissä. Ainut Mestarien liigassa jatkava espanjalainen joukkue on Real Madrid. Tiistain alkuillassa varmistui myös se, että Madridin seuroista pienempi eli Atletico tippuu ulos europeleistä. Atletico Madrid saa loppukauden ajan keskittyä Espanjan pääsarjaan ja Espanjan cupiin.

Diego Simeonen valmentama Atletico Madrid sai kylmää vettä niskaan toista viikkoa putkeen. Viime viikolla joukkue taipui kotiyleisönsä edessä Lukas Hradeckyn edustamalle Bayer Leverkusenille 2-1 -lukemin. Tiistaina joukkueella oli kuolemanottelussa sama kohtalo edessään, kun FC Porto varmisti lohkovoiton 2-1 -kotivoitolla Atleticosta.

FC Porto marssi ensimmäisen reilun puolen tunnin aikana 2-0 -johtoon, kun kanadalaiskeskikenttä Stephen Eustaquio ja Irania edustava hyökkääjä Mehdi Taremi onnistuivat maalinteossa. Portolla oli toisella puoliajalla paljon loistavia maalintekopaikkoja karata jo 3-0 -johtoon, mutta Jan Oblak pelasi erinomaisesti vieraiden maalilla.

– En edes tiennyt, että olemme voittaneet lohkon. Mahtava ilta. Vaikka olimme varmistaneet paikan jo jatkossa, niin me todella halusimme voittaa. Me halusimme tehdä työmme. Sääli homma, että viimeisellä minuutilla päästimme maalin. Seuraavissa otteluissa täytyy olla tarkempi näissä tilanteissa ettemme tee virheitä, kommentoi maalintekijä Eustaquio.

Atletico oli lähellä nousta pelissä maalin päähän, kun ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann tälläsi pallon yläkulmaan rangaistusalueen rajalta, mutta tilannetta edelsi selvä rike. Lopulta lisäajan viidennellä ja samalla viimeisellä minuutilla vieraat pääsivät pelissä tasoihin, kun pallo päätyi kulmasta espanjalaispuolustaja Ivan Marcanon pään kautta maaliin. Tämä oli laiha lohtu Atleticolle, sillä joukkue jäi lohkossaan viimeiseksi.

Lohkon toisessa ottelussa Bayer pelasi kotonaan lohkossa toiseksi tullutta Belgian suurseura Club Bruggea vastaan 0-0 -tasapelin. Tämä tarkoittaa sitä, että Hradeckyn edustama joukkue jatkaa pelejään Eurooppa-liigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga