Valioliiga

ManU:n putki katkesi Villa Parkilla – Erik ten Hag: “Tämä ei ole hyväksyttävää”

Erik ten Hag

Manchester United sai kylmää vettä niskaansa sunnuntaina, kun Aston Villa päätti Punaisten Paholaisten yhdeksän pelin tappiottoman putken. Kotijoukkue juhli 3-1 voittoa Villa Parkilla uuden päävalmentajansa, Unai Emeryn, alaisuudessa. ManU oli hävinnyt stadionilla edellisen kerran vuonna 1995.

Manchester United koki kauden neljännen tappionsa sunnuntaina, kun Aston Villa oli vahvempi lukemin 3-1. ManU aloitti ottelun surkeasti ja oli jo 11 minuutin jälkeen kahden maalin takaa-ajoasemassa.

Leon Baileyn avausosuman jälkeen, Lucas Digne niittasi kauniin vaparin David de Gean selän taakse ja vierasjoukkueella oli vuori kiivettävänään.

United osoitti hieman piristymisen merkkejä puolen tunnin pelin jälkeen ja loi muutamia vaarallisia tilanteita. Red Devils saikin kavennuksen aikaan, kun Luke Shaw’n laukaus otti Jacob Ramseysta kimmokkeen ja upposi Emiliano Martinezin vartioimaan maaliin.

Ramsey kuitenkin kuittasi oman maalinsa heti toisen puoliajan alussa iskemällä isäntien kolmannen osuman. Tästä ManU ei enää toipunut ja kolme pistettä jäivät Villa Parkille.

Unai Emerylle siis voitto ensimmäisestä ottelustaan Aston Villan valmentajana. Unitedin manageri Erik ten Hag oli sen sijaan pettynyt omiensa esitykseen.

– Tulos ei valehtele. Emme olleet valmiita ja pikaiset maalit ratkaisivat ottelun. Emme pysyneet pallossa ja hävisimme liikaa kaksinkamppailuja. Tämä ei ole hyväksyttävää.