Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Arsenal ja Aston Villa espanjalaislaiturin perässä

Unai Emery
AOP

Aston Villa on lähteiden mukaan Villarrealin Alex Baenan perässä. Pelaajan nykyinen sopimus umpeutuu vuonna 2025 asti, mutta hänen uskotaan olevan valmis vaihtamaan seuraa aiemmin. Myös Arsenal on tavoitellut vikkeläkinttuista laituria.

Vaikean alkukauden jälkeen Aston Villan seurajohto teki kovan päätöksen ja antoi Steven Gerrardille kenkää. Viime kierroksella joukkue otti hienon voiton Unai Emeryn alaisuudessa ja pyrkii säilyttämään kurssinsa tulevan viikonlopun Brighton -ottelussa.

Tulevan siirtoikkunan lähestyessä birminghamilaisseuran tiedetään monien muiden tavoin tavoittelevan uusia pelaajia. Yksi nimi, josta Emeryn raportoidaan olevan kiinnostunut on Villarrealin Alex Baena.

Baena on Villarrealin oma kasvatti, joka pelasi viime kaudella lainalla Gironassa Espanjan Secunda Divisionissa. Laitahyökkääjä pelasi 42 ottelua ja auttoi Gironaa nousemaan pääsarjatasolle.

Palattuaan Villarrealiin Baena on pelannut 12 La Liga-ottelua, joissa on syntynyt neljä maalia. Tie avaukseen on ollut kuitenkin tukossa, jonka myötä pelaajan uskotaan haaveilevan maisemanvaihdoksesta.

Myös Arsenal on seurannut 21-vuotiaan pelaajan kehitystä. Gunnersin arvellaan olevan kiinnostunut hankkimaan laitahyökkääjä tammikuun siirtoikkunan aikana.

Aston Villa on nyt heittänyt oman lusikkansa soppaan ja tavoittelee niin ikään Baenaa. Emery tuntee miehen hyvin heidän tehtyään yhteistyötä Villarrealissa.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset