Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Real Madridille kauden ensimmäinen tappio La Ligassa: “Meiltä puuttui vaadittava iskukyky”

Carlo Ancelotti
AOP

La Ligassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys, kun Rayo Vallecano kellisti Real Madridin numeroin 3-2. Tappio oli Realin kauden ensimmäinen ja sen myötä Barcelona nousi sarjan piikkipaikalle.

Rayo Vallecano vastasi La Ligan alkukauden suurimmasta pommista kaatamalla Real Madridin Estadios de Vallecasilla lukemin 3-2.

Kotijoukkueen maaleista vastasivat Santi Comesaña, Álvaro García Rivera ja Óscar Trejo. Realin maalintekijöinä kunnostautuivat pilkulta osunut Luka Modrić ja Éder Militão.

Los Blancos menetti tappionsa myötä asemansa sarjakärjessä. Joukkueen manageri Carlo Ancelotti antoi oman mielipiteensä kamppailusta.

– Mielestäni ottelun kuva oli melko selvä. Meiltä puuttui vaadittava iskukyky. Tasomme oli alhaisempi kuin normaalisti ja joskus pelkkä lahjakkuus ei riitä.

– Kyseessä ei ollut vain fyysinen ongelma. Ehkä taktiikkamme ei ollut paras mahdollinen. Meillä oli suuria vaikeuksia, kun he prässäsivät pallollista pelaajaamme.

– Meidän olisi täytynyt joissain tilanteissa vain pelata pitkää palloa, mutta emme tehneet sitä. Otan valmentajana vastuun taktisista virheistä.

– Tämän lisäksi hävisimme myös paljon kaksinkamppailuja. Olimme keskittyneitä ja yritimme parhaamme, mutta mielestäni meiltä vain loppui energia.

Lähde: Managing Madrid

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga